Maskinemester / bachelorpraktik

Hos Copenhagen Atomics tror vi at løsningen på atomaffald allerede eksisterer. Løsningen ligger i at genanvende atomaffaldet i en “waste burner" -reaktor, som reducerer mængden af atomaffald i verden, og reducerer den tid, restaffaldet skal opbevares til få hundrede år.
Bliv en del af Copenhagen Atomics, og hjælp os med at færdigudvikle vores thoriumsmelte saltreakter, der brænder atomaffald og skaber ægte forandring.

Vil du være med til at bygge en fungerende thorium salt-smeltereaktor, der brænder atomaffald og producerer billig, grøn energi?

Vi favner bredt i maskinmesterfaget med egen produktion og udvikling af både processystemer, maskindele og elektronik. I bachelor-praktikken hos os vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med både produktion, udvikling og test, inden du tager lead på dit eget projekt. Vi har enkelte projekter skitseret allerede, men har du specifik interesse i et felt, du mener, kan være relevant, så hører vi gerne nærmere.

Du vil få mulighed for at være med til at forbedre vores teknologi. Vi tester og ændrer direkte på komponenterne i produktionen, og dit projekt kan blive en vigtig del af dette teamwork. Du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af de bedste fagfolk på området, og derfor forventer vi også, at du er en af de bedste. Vi har god erfaring med at starte et permanent ansættelsesforhold efter endt praktikforløb.

Som virksomhed værdsætter vi nysgerrighed, fleksibilitet, selvstændighed og samarbejde, hvor muligheden for at vokse som person og professionel sættes højt.

Du kommer til at spille en vigtig rolle med at:
  • Teste og forbedre komponenter, værktøjer og metoder.
  • Hjælpe med at bringe saltsmelte teknologi fra forskning til produktion.
For at lykkes i denne stilling skal du have:
  • Erfaring med at fejlsøge og reparere mange typer af udstyr (cykler, biler, pumper, etc). Et svendebrev eller anden praktisk erfaring er en klar fordel.
  • Vise initiativ og være nysgerrig.
Copenhagen Atomics:

Innovation er en førende del af vores kultur og driver os til at nå vores mål. Som en del af vores team vil du medvirke til udarbejdelsen af en banebrydende teknologi der har potentiale til at sætte sit klare spor på verdenen. Vi er, med base i København, et internationalt team med over 70 ingeniører, teknikere, designere m.fl. der arbejder målrettet på en ny, billig, grøn og sikker type atomkraft, som i fremtiden vil blive produceret på samlebånd.

Innovation og nytænkning er helt centrale elementer i vores kultur, og hjælper os til hver dag at nå vores mål. Som en del af Copenhagen Atomics får du en unik mulighed for at arbejde med banebrydende teknologi, som vil have en markant indflydelse på verden.

Interesseret?

Deadline for ansøgning er søndag d. 19 maj. Samtaler vil blive holdt løbende.

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology and want to join our team, then drop us a line and we will keep you up to date with new jobs, company updates.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting