Vicevært (Headquarter technician)

Hos Copenhagen Atomics tror vi at løsningen på atomaffald allerede eksisterer. Løsningen ligger i at genanvende atomaffaldet til at skabe en overflod af grøn, prismæssig overkommelig energikilde, der reducerer mængden af atomaffald i verdenen og tiden vi opbevarer den.

Som vicevært vil du hjælpe med at få vores nye domicil op at køre. Du vil skulle sørge for at alting virker således at dine kollegaer og organisationen selv kan forblive effektiv. Du vil være ansvarlig for at at hyre lokale håndværkere til at ordne de lidt større ting og for at styre økonomien omkring vicevært funktionen. Du vil have en ungarbejder til at hjælpe med oprydning, løft, indkøb og hvad der ellers måtte have relevans. Vi har 60 medarbejdere og regner med at det vokser til over 100 i løbet af de næste 12 mdr.

Du er formentlig uddannet håndværker, har haft egen virksomhed eller bygget eget hus, køkken eller bad. Du har erfaring med reparation af de fleste typer af installationer, herunder el, vand, varme, udsugning, lys, adgangskontrol, støj m.fl.

Jobbet indebærer (blandt andet):
  • Økonomistyring omkring driften af vores domicil og vicevært/ejendomsmester funktionen.
  • Udbedring af installationer.
  • Indkøb samt opsætning af interiør.
  • Kontakt og styring af lokale håndværkere.
Copenhagen Atomics:

Innovation er en førende del af vores kultur og driver os til at nå vores mål. Som en del af vores team vil du medvirke til udarbejdelsen af en banebrydende teknologi der har potentiale til at sætte sine klare spor på verdenen.

Vi er, med base i København, et internationalt team med over 60 ingenører, teknikere, designere m.fl. Der arbejder målrettet på en ny, billig, grøn og sikker type atomkraft der i fremtiden vil blive produceret på samlebånd.

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting