Testingeniør

Vores mission og din passion

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem overfloden af ​energi i verden og høj levestandard. Copenhagen Atomics udvikler thorium smeltesaltreaktorer til den grønne omstilling. For at accelerere udviklingen leder vi efter en testingeniør til vores test team, hvor vi bygger og tester reaktorkomponenter. Du er klar på at arbejde både med elektronik, software og mekanik, og er hurtig på en computer. Du er god til at gennemskue og fejlfinde på nye systemer.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det, vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vi er meget nysgerrige på, hvem du er. Hvad er din historie, og hvad drømmer du om? Som team er vi afhængige af hinanden, uanset om det er store eller små projekter og leverancer. Derfor gør vi en kæmpe indsats for at holde vores løfter og deadlines, fordi det påvirker os alle. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig

Vi udvikler mekanik, elektronik og software til smeltesaltreaktorer, som vi tester på vores egen testplatform. Dette system vil du blive lært op i og være med til at præge hvordan skal udvikles. Du vil desuden være med til at udvikle nye testmetoder og systemer til disse. Vi håber du har erfaring med fejlfinding på både elektriske og mekaniske systemer. Du vil arbejde tæt sammen med vores ingeniører, softwareingeniører og andre teknikere, idet feedback fra testene er en hjørnesten i vores udvikling. Vi forestiller os at du er uddannet maskiningeniør, maskinmester, industritekniker, eller lignende. Da vi er et internationalt team er gode engelsk-kundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting