Studentermedhjælper til det kommercielle team

Vores mission og din passion

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem ​tilgængelig energi og høj levestandard.Copenhagen Atomics er førende indenfor thorium-baserede smeltet salt reaktorer (næste generation atomkraft), der kan blive en essentiel teknologi for at nå de globale mål for en grøn omstilling. Som vi ser det, er det her en mulighed for at medvirke til at skabe et dansk industrieventyr indenfor energi og med en teknologi, der har et exceptionelt potentiale.

For at accelerere udviklingen leder vi efter en studentermedhjælper til vores kommercielle team med fokus på at hjælpe til med at indbringe funding til vores mange projekter inden for den grønne omstilling. Så er du nysgerrig på fremtidens grønne løsninger og passioneret omkring at gøre det til virkelighed, så er dette måske jobbet for dig.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det, vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig. Stillingen vil have primært fokus på legatansøgninger i EU og DK regi, men afhængigt af kvalifikationer kan den rumme mange andre finansielle og juridiske elementer. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med selskabets CFO, og der er derfor rig mulighed for at opnå kontaktflade med mange områder indenfor corporate finance, venture capital, projekt finansiering samt erhvervsjura. Vi forventer du er tilgængelig ca. 15-20 timer om ugen med fleksibilitet ifbm. eksamen og lignende.

Optimalt studerer du en kandidatgrad inden for business eller jura. Du er struktureret og detaljeorienteret, og kan arbejde tæt sammen med både det kommercielle team, samt ingingører, kemikere mm. i udarbejdelsen af funding programmer og ansøgninger. Da vi er et internationalt team er både gode dansk og engelsk kundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting