(Kunst-)Håndværker

Vores mission og din passion

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem overfloden af ​energi i verden og høj levestandard. Copenhagen Atomics udvikler thorium smeltesaltreaktorer til den grønne omstilling. For at accelerere udviklingen leder vi efter en håndværker til vores test team, hvor vi bygger og tester reaktorkomponenter. Du er kreativ, sætter godt håndværk højt, og er god til at bruge dine hænder med forskellige materialer. Vi forestiller os at du har kunsthåndværker- eller anden håndværkserfaring, hvor du har fremstillet produkter af høj kvalitet. F.eks. som smykkesmed, skomager, hattemager eller lignende. Du må gerne være selvlært, hvis blot du kan vise nogle flotte ting, du har lavet.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det, vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vi er meget nysgerrige på, hvem du er. Hvad er din historie, og hvad drømmer du om? Som team er vi afhængige af hinanden, uanset om det er store eller små projekter og leverancer. Derfor gør vi en kæmpe indsats for at holde vores løfter og deadlines, fordi det påvirker os alle. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig.

Du har lyst til at indgå i et team med andre håndværkere, teknikere og ingeniøre, hvor du er med til at bygge prototyper af reaktorkomponenter og opsætte test af disse. Du er god til at gøre ting rigtigt hver gang, men kan også finde nye løsninger, og tør kaste dig ud i ting, du ikke har prøvet før. Du er vant til at bruge forskelligt håndværktøj, men er heller ikke bange for at tage maskiner til hjælp. Da vi er et internationalt team er gode engelsk-kundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting