Vil du udvikle atomkraft med de bare næver?

Rustfast kleinsmed / TIG-svejser

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem overfloden af ​energi i verden og høj levestandard. Vil du være med til at bygge prototyper til en ny type atomkraft og dermed være med til at sikre den grønne omstilling? Så læs videre her.

“Vi er en startup virksomhed, hvor du får stor indflydelse og bliver omringet af eksperter. Du kan forvente et højt fagligt niveau i en hverdag med håndværksmæssige udfordringer” fortæller test manager Thomas Skov

Et job som giver mening

Copenhagen Atomics udvikler thorium saltsmelte-reaktorer, som er en ny type atomreaktor. Denne type kan både løse verdens energiproblem og problemet med atomaffald fra konventionelle reaktorer. Vi er verdensførende i at bygge teknologi til saltsmelte-reaktorer, hvortil vi i vid udstrækning bruger rustfrit stål. Det er her du som rustfast klejnsmed kommer ind i billedet.

For at accelerere udviklingen leder vi efter en rustfast klejnsmed til vores test team, hvor vi bygger og tester reaktor-komponenter. Du er kreativ og sætter godt håndværk højt. Du er god til at gøre ting rigtigt hver gang, men kan også finde nye løsninger, og tør kaste dig ud i ting, du ikke har prøvet før. Du bliver en del af et udviklingsteam, og kommer derfor til at arbejde tæt sammen med vores ingeniøre og andre teknikere, idet feedback fra produktionen af prototyperne er en hjørnesten i vores udvikling. Vi udvikler mekanik, elektronik og software til saltsmelte-reaktorer, som vi tester på vores egen testplatform. Det du bygger kommer derfor til at spille ind i en helhed, hvorfor du også vil blive klogere på, hvad der er vigtigt for at bygge en reaktor.

Dine arbejdsopgaver bliver:
  • Fremstilling af prototyper
  • Feedback til designere
  • Test på prototyper
  • Afprøvning af produktionsformer

Vi håber du har mindst 5 års erfaring som rustfast klejnsmed og gerne erfaring med rørsvejsning og tyndplade.

Vi tilbyder:
  • Warrant program (tegningsret på aktier efter performance)
  • Løn efter kvalifikationer
  • Dynamisk arbejdsplads
  • Ungt team
  • Fleksible arbejdstider
  • Kantine
Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Interesseret?

Du kan se mere om vores teknik og visioner på Youtube/copenhagenatomics

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting