Finmekaniker eller Industritekniker-maskin

Hos Copenhagen Atomics arbejder vi hver dag på, at blive Europas førende teknologivirksomhed.
Vi har udviklet en række teknologier, som gør det muligt, at genbruge atomaffald og fremstille grøn energi til lavere omkostninger end nogen anden energiteknologi.
Vores ambition er, at overgå alle allerede kendte teknologier og give det største bidrag i årtier til grøn energi ved at fremstille en atomreaktor om dagen på samlebånd.

Bliv en del af Copenhagen Atomics, og hjælp os med at færdigudvikle vores thoriumsmelte saltreakter, der brænder atomaffald og skaber ægte forandring.

Du kommer til at spille en vigtig rolle med at:
  • Samle og teste systemer og pumper.
  • Forbedre komponenter, værktøjer og metoder.
  • Hjælpe med at bringe salt smelte teknologi fra forskning til produktion.
For at lykkes i denne stilling skal du have:
  • Erfaring med at fejlsøge og reparere mange typer af udstyr (cykler, biler, pumper, etc).
  • Erfaring med Linux eller Windows og lidt erfaring med CNC programmering.
  • Respektfuld omgang med andre kollegaer, høj intelligens og være selvkørende og initiativrig.

Innovation og nytænkning er helt centrale elementer i vores kultur, og hjælper os til hver dag at nå vores mål. Som en del af Copenhagen Atomics får du en unik mulighed for at arbejde med banebrydende teknologi, som vil have en markant indflydelse på verden.

Vi er i dag mere end 70 ingeniører, teknikere, designere med flere, som på vores lokation i København arbejder på at udvikle en ny form for, bilig, sikker og grøn nuklear teknologi, der i fremtiden vil blive produceret på samlebånd. Som en del af vores ambitioner om konstant vækst, er vi flyttet ind i nye og større faciliteter i Kastrup, hvor vi har 11.000 kvadratmeter kontor- og produktionsareal.

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology and want to join our team, then drop us a line and we will keep you up to date with new jobs, company updates.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting