Finmekaniker eller Industritekniker-maskin

Hos Copenhagen Atomics tror vi at løsningen på atomaffald allerede eksisterer. Løsningen ligger i at genanvende atomaffaldet i en “waste burner” reaktor, som reducerer mængden af atomaffald i verdenen og reducere den tid restaffaldet skal opbevares til få hundrede år.

Kom og være med til at bygge en fungerende thorium salt smeltet reaktor, der brænder atomaffald og producere billig grøn energi.

Du vil være med til at udvikle og producere nogle af de mest centrale komponenter i vores reaktor. Du vil hjælpe med at forbedre vores teknologi. Vi tester og ændre direkte på komponenterne i produktionen og du bliver en vigtig del af dette teamwork. Du vil få mulighed for at arbejde sammen med nogle af de bedste fagfolk på området, og derfor forventer vi, at du er en af ​​de bedste indenfor dit felt.

Som virksomhed værdsætter vi nysgerrighed, fleksibilitet, at være selvkørende, men alligevel i stand til at samarbejde og muligheden for at vokse som person og professionel.

Du kommer til at spille en vigtig rolle med at:
  • Samle og teste systemer og pumper.
  • Forbedre komponenter, værktøjer og metoder.
  • Hjælpe med at bringe salt smelte teknologi fra forskning til produktion.
For at lykkes i denne stilling skal du have:
  • Erfaring med at fejlsøge og reparere mange typer af udstyr (cykler, biler, pumper, etc).
  • Erfaring med Linux eller Windows og lidt erfaring med CNC programmering.
  • Respektfuld omgang med andre kollegaer, høj intelligens og være selvkørende og initiativrig.

Copenhagen Atomics:

Innovation er en førende del af vores kultur og driver os til at nå vores mål. Som en del af vores team vil du medvirke til udarbejdelsen af en banebrydende teknologi der har potentiale til at sætte sine klare spor på verdenen.

Vi er, med base i København, et internationalt team med over 60 ingeniører, teknikere, designere m.fl. Der arbejder målrettet på en ny, billig, grøn og sikker type atomkraft som i fremtiden vil blive produceret på samlebånd.

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology and want to join our team, then drop us a line and we will keep you up to date with new jobs, company updates.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting