Landbrugs / entreprenørmaskin / automekaniker

Vores mission og din passion

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem overfloden af ​energi i verden og høj levestandard. Copenhagen Atomics udvikler thorium saltsmeltereaktorer til den grønne omstilling. For at accelerere udviklingen leder vi efter en mekaniker til vores test team, hvor vi bygger og tester reaktor-komponenter. Du er klar på at arbejde både med elektronik og mekanik, og er ferm ved en computer. Du er god til at montere ting rigtigt hver gang, men kan også finde nye løsninger, og tør kaste dig ud i ting, du ikke har prøvet før.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vi er meget nysgerrige på, hvem du er. Hvad er din historie, og hvad drømmer du om? Som team er vi afhængige af hinanden, uanset om det er store eller små projekter og leverancer. Derfor gør vi en kæmpe indsats for at holde vores løfter og deadlines, fordi det påvirker os alle. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig.

Vi håber du har mindst 5 års erfaring med fejlfinding på både elektriske og mekaniske systemer. Det kan være både maskiner, biler eller industrielle anlæg. Vi udvikler mekanik, elektronik og software til smeltesaltreaktorer, som vi tester på vores egen testplatform. Dette system vil du blive lært op i og være med til at præge, hvordan skal udvikles. Du vil derfor arbejde tæt sammen med vores ingeniører, kemikere og softwareudviklere, idet feedback fra testene er en hjørnesten i vores udvikling. Da vi er et internationalt team er gode engelskkundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting